Filmcollectie Catalogus Software

All My Movies Logo

Filmdatabase

Ben je op zoek naar het perfecte programma om je films of audiodragers  bij te houden? Dan kan de zoektocht hier stoppen, want je hebt het programma gevonden! All My Movies kan de film gegevens automatisch downloaden van TMDB en Moviemeter.nl!

All My Movies 7.6 screenshot

All My Movies is bedoeld voor een ieder die zijn of haar filmcollectie op een eenvoudige wijze wil bijhouden. Het is kinderlijk eenvoudig om je eigen catalogus te maken. All My Movies kan niet alleen worden gebruikt voor uw persoonlijke dvd-collectie, maar ook voor cd's, videocassettes, enz. Het is niet nodig om alle details van de films handmatig in te voeren, want All My Movies kan deze automatisch uit  verschillende databases op internet halen!

All My Movies is een filmcollectie catalogus software, dat in meerdere talen te gebruiken is. Engels, Russisch, Grieks, Nederlands, Frans, Wit-Russisch, Lets, Pools, Servisch, Italiaans, Portugees, Fins, Zweeds, Spaans, Koreaans, Deens en Duits worden momenteel ondersteund. Je kunt ook meehelpen All My Movies naar andere talen te vertalen.

Dit is zonder meer het beste product voor elke filmfanaat en filmliefhebber.

De belangrijkste mogelijkheden van dit programma zijn:

movie organizer software

All My Movies kan dertig dagen gratis worden geprobeerd. Gedurende deze proefperiode is het niet mogelijk om zelf nieuwe databases aan te maken. Wel kunnen alle mogelijkheden van het programma op de voorbeelddatabase worden losgelaten. De voorbeelddatabase wordt elke keer dat het programma wordt geinstalleerd overschreven. Ook is er slechts beperkte HTML-export functionaliteit in de proefperiode.

Op zoek naar een gekraakte versie van All My Movies?

Quick links

GRATIS DOWNLOAD Kopen
All My Movies v9.2 Build 1476
All My Movies for iPhone and iPod Touch
All My Movies for iPhone

Sync collection with iPhone!

Registratie voordelen: