Over ons
Downloads
Kopen
Forum
Support
   

 

Bolide Software main page   All My Movies button   All My Books button   Image Comparer button   Audio Comparer button  

Filmcollectie Catalogus Software

All My Movies Logo

Filmdatabase

Ben je op zoek naar het perfecte programma om je films of audiodragers  bij te houden? Dan kan de zoektocht hier stoppen, want je hebt het programma gevonden! All My Movies kan de film gegevens automatisch downloaden van IMDb en Moviemeter.nl!

GRATIS DOWNLOAD
All My Movies 7.6 screenshot

All My Movies™ is bedoeld voor een ieder die zijn of haar filmcollectie op een eenvoudige wijze wil bijhouden. Het is kinderlijk eenvoudig om je eigen catalogus te maken. All My Movies kan niet alleen worden gebruikt voor uw persoonlijke dvd-collectie, maar ook voor cd's, videocassettes, enz. Het is niet nodig om alle details van de films handmatig in te voeren, want All My Movies™ kan deze automatisch uit  verschillende databases op internet halen!

All My Movies™ is een filmcollectie catalogus software, dat in meerdere talen te gebruiken is. Engels, Russisch, Grieks, Nederlands, Frans, Wit-Russisch, Lets, Pools, Servisch, Italiaans, Portugees, Fins, Zweeds, Spaans, Koreaans, Deens en Duits worden momenteel ondersteund. Je kunt ook meehelpen All My Movies naar andere talen te vertalen.

Dit is zonder meer het beste product voor elke filmfanaat en filmliefhebber.

De belangrijkste mogelijkheden van dit programma zijn:

movie organizer software
 • Eenvoudig importeren van filmdetails uit Internet filmdatabases
 • De mogelijkheid films toe te voegen aan de hand van de UPC/EAN barcode op de doos. Voer gewoon de nummers van de barcode in (of lees in met een speciale scanner) en All My Movies™ haalt automatisch alle informatie op.
 • Importeren van dvd-hoesjes uit de databases van Amazon.com en DVDEmpire.com
 • De mogelijkheid om je filmverzameling op te slaan op een draagbaar apparaat, zoals bijvoorbeeld een PDA of een smartphone.
 • De mogelijkheid om films direct vanuit het programma af te spelen. Ook kunnen met All My Movies™  afspeellijsten worden gemaakt.
 • Ondersteuning voor externe plug-ins.
 • Importeer andere videoverzamelingen. CSV-tekst, Microsoft Excel en AMC-bestanden worden ondersteund. Exporteren is ook mogelijk.
 • Overzichtelijke weergave van je videocollectie, handige statistieken.
 • Makkelijk aan te passen uiterlijk (skins). Zo kunnen de standaard Windows XP thema's  worden gebruikt.
 • Invoegen van stilstaande beelden in de database uit de film van dvd's of avi-bestanden . Op deze manier is het eenvoudiger om de film te herinneren, of om de kwaliteit van de beelden te beoordelen.
 • Snel zoeken van films op elk willekeurig veld in de database zoals titel, regisseur, jaar van uitgave, acteurs, genre, omschrijving, enz.
 • Exporteren van de filmcollectie naar platte tekst, Microsoft Excel of HTML. Er zijn verschillende HTML-templates aanwezig en het is zelfs mogelijk om je eigen templates te maken, om zo bijvoorbeeld je filmcollectie op een website te plaatsen of in een programma te kunnen importeren.
 • De database kan met een wachtwoord worden beveiligd.
 • Het is eenvoudig om de filmcollectie te delen met vrienden.
 • Uitlenen. Het is eenvoudig bij te houden welke film aan wie is uitgeleend.

 

All My Movies™ kan dertig dagen gratis worden geprobeerd. Gedurende deze proefperiode is het niet mogelijk om zelf nieuwe databases aan te maken. Wel kunnen alle mogelijkheden van het programma op de voorbeelddatabase worden losgelaten. De voorbeelddatabase wordt elke keer dat het programma wordt geinstalleerd overschreven. Ook is er slechts beperkte HTML-export functionaliteit in de proefperiode.

Op zoek naar een gekraakte versie van All My Movies?

Quick links

GRATIS DOWNLOAD

Koop nu voor $39.95

[Download - 12 MB, amm_setup.exe]

[ KOPEN ]
[ screenshots ]
[ wat is er nieuw? ]
[ online handleiding]
All My Movies for iPhone and iPod Touch
All My Movies for iPhone

Sync collection with iPhone!
All My Movies HD for iPad
All My Movies HD for iPad
 
Zoek dubbele foto's
Beste MP3 vergelijkingssoftware ooit
 
Registratie voordelen:
Geen proefperiode en beperkingen meer
Geen vervelende schermpjes meer
U krijgt GRATIS technisch support
U krijgt GRATIS kleine updates
Ongelimiteerd gebruik
 

 
 

 

 

Welkom! Privacy Policy   -   Terms of Use

  Copyright ©2003-2020 by Bolide® Software