Program de Catalogat Filme

All My Movies Logo

Video Organizator

Ai obosit să cauți cel mai bun software pentru catalogat filme? Oprește-te aici! Tocmai l-ai găsit!

Mai întâi, uită-te la cât e de ușor să adaugi un film la colecție cu All My Movies. Link este un fișier GIF animat de 1MB. E în alb-negru pentru a se reduce dimensiunile fișierului de prezentare.

Descarcă acum All My Movies!

All My Movies este un video organizator și se adresează celor care s-au săturat să-și gestioneze cu greu colecția de filme manual sau folosind programe complicate. Este un foarte simplu program pentru catalogat DVD-uri. Îl poți folosi pentru a-ți cataloga colecția ta personală de DVD-uri, CD-uri, Casete video, benzi, etc... Nu e necesar să scrii tu toate detaliile filmelor. All My Movies le va descărca în mod automat de pe bazele de date online deja existente!

All My Movies este un organizator de filme disponibil în mai multe limbi. Îl puteți folosi în Engleză, Rusă, Greacă, Olandeză, Franceză, Bielorusă, Lituaniană, Poloneză, Română, Sârbă, Italiană, Portugheză, Finlandeză, Suedeză, Spaniolă, Coreană, Daneză, Chineză, Slovacă și Germană. Dacă vrei ne poți ajuta să-l traducem în limba ta maternă dacă nu există deja!

All My Movies este cel mai bun organizator de filme pentru un colecționar. Fă-ți chiar astăzi propriul tău catalog de filme! Programul este compatibil cu Vista/7/8/10/11. Poți cataloga chiar și discurile tale Blu-ray și HD DVD cu All My Movies!

Ce ºtie sã facã acest program:

Poþi încerca All My Movies pentru o perioadã de 30 de zile cu doar douã limitãri în versiunea de evaluare

Limitãrile la aceastã versiune sunt:

Cerințe de sistem

All My Movies necesită un PC cu Windows Vista/7/8/10/11 instalat. Nu există alte cerințe adiționale.

Cauþi un crack sau un keygen pentru All My Movies??

Vrei sã dezinstalezi All My Movies? Spune-ne de ce ºi vei descãrca foarte curând noua versiune.

Atenþie!
· Aveþi ocazia de a obþine licenþã gratuitã pentru All My Movies. Dacã gãsiþi erori gramaticale sau de exprimare pe acest site sau în interiorul programului sau al fiþierelor de ajutor. Trimite-ne un raport complet folosind formularul feedback.

Linkuri rapide

DESCARCĂ CUMPĂRĂ
All My Movies for iPhone and iPod Touch
All My Movies for iPhone

Sync collection with iPhone!

Această pagină este disponibilă în:

Avantajele de a fi înregistrat: