About
Downloads
Purchase
Support
   

 

Bolide Software main page   All My Movies button   All My Books button   Image Comparer button   Audio Comparer button  
 
[ download ] [ purchase ] [ screenshots ]
[ what's new ] [ online manual ] [ forum ]
 
All My Movies Logo

Кај ми се филмовите?! Овој програм го знае одговорот!


Изморени сте од барање на најдобриот организер на филмови? Застанете тука, веќе го најдовте.

Download now All My Movies!

All My Movies™ е наменет за тие кои се изморени од менаџирање на нивната колекција на филмови. Тој е лесен за користење, менаџер на база на податоци. Можете да го користите за каталогизирање на своите ДВД, ЦД, видео ленти, итн... Нема потреба да ги впишувате сите детаљи за филмовите, All My Movies™ ке ги превземе сите детаљи од филмската интернет база автоматски! All My Movies™ е навистина повеќејазична апликација за организиарње на видеа. Сега ги поддржува Англискиот, Рускиот, Грчкиот, Холандскиот, Францускиот, Белорускиот, Латвискиот, Полскиот, Српскиот, Италијанскиот, Португалскиот, Финскиот, Шведскиот, Шпанскиот, Кoрејскиот, Данскиот и Германскиот јазик. Вие можете да ни помогнете да го преведеме на вашиот мајчин јазик! Најдобриот софтвер за колекционирање на филмови.

Главните специфики на организаторот на филмови се:

лесно импортирање на детаљи за филмот од интернет базите videoguide.ru (Руска), film.ru (Руска), OFDb.de (Германска) и cinebel.be (Холандска и Француска), KinoPoisk.ru (Руска) , moviemeter.nl (Холандска), filmweb.pl (Полска), film.tv.it (Италијанска), filmaffinity.com (Шпанска)

Можност да се додадат ДВД-а користејки UPC/EAN баркодови. Само внесете (или скенирајте со специјален скенер) баркод број и All My Movies™ ги симнува сите останати потребни информации автоматски

Импортирање на големи обвивки од интернет базите Amazon.com и DVDEmpire.com

Можност да се зачува вашата колекција на мобилни уреди како ПДА и Паметни телелфони

Можност да се репродуцираат филмови директно од програмот. Може да се користи како Видео Плејлистер

поддржува додатоци(plug-ins) од трета страна

Импортира видео колекции од други формати (CSV текст формат, MS Excel фајлови, AMC фајлови). Лесно мигрирање

Лесна прегледност на вашите видеа, добра статистика

поддршка на скинови. Може да ги користите стандардните Windows XP теми како скинови

фаќа слики директно од вашите филмови, ДВД или AVI фајлови во базата. што може да помогне во полесно помнење на филмот користејки ја вашата визуелна меморија и проценка на квалитетот на сликата на филмот

брзо пребарување на филмови по било кое од полињата во базата - наслов, режисер, година, актери, жанр, опис, итн.

експортирај ја твојата филмска колекција во HTML (неколку шаблони се достапни и можете да креирате свои), едноставен текст или Microsoft Excel формат, и можете да ги ставите на вашата веб страна или да ги вметнете во некој друг програм

заштита на базата со лозинка (пасворд).

лесен начин за споделување на вашата база со пријателите.

лесен за користење, менаџер за позајмување

Можете да го пробате All My Movies™ бесплатно. Има само едно ограничување, и пробната верзија од All My Movies™ ќе работи само 30 дена.

Ограничувањето за оваа верзија е:
   Неможете да креирате своја база, но можете да правите што сакате со базата примерок. Забележи, примерок базата ќе биде презапишана при секоја преинсталација на All My Movies™!
   Лимитирано HTML експортирање

Барате All My Movies crack или keygenза?

Зебелешка!
· Пoсебно за Windows 2000 и постарите верзии на Microsoft Windows. Бидете сигурни дека имате инсталирано DirectX 8 или понов за да можете да го пуштите All My Movies™! - Имате шанса да добиете бесплатна лиценца за All My Movies™. Само најдете некоја грешка, граматичка, спелувачка или стилски пропуст на оваа веб страна или во самата програма. Пратете ни целосен извештај за грешката користејќи ја Support формата.
· За отворање на компресирани *.AVI фајлови, како DivX и XviD бидете сигурни дека ги имате инсталирано соодветните кодеци.

Брзи линкови

превземи

купи веднаш за $39.95

 
[Download - 12 MB, amm_setup.exe]
[Get license for $39.95]
 
This page is also available in:
English
 
 
All My Movies for iPhone and iPod Touch
All My Movies for iPhone

Sync collection with iPhone!
 
Paid Version Benefits:
· FREE technical support
· FREE minor version updates
· No time limits
· No nag screens
· No feature limits
 

 
 

 

  You are welcome here! Privacy Policy   -   Terms of Use
  Copyright ©2003-2019 by Bolide® Software